Bubbeldiner op vlotten
Een unieke belevenis! Tafelen op de grote vijver in het park! Bubbels tot acht personen kunnen van donderdagavond 1 oktober tot en met zondagavond 4 oktober brunchen, lunchen of dineren op een vlot.
In samenwerking met de lokale traiteurs Lieven Dujardin en Yves Cousin @Dill d´Ycov verwent de dienst Vrije Tijd de deelnemers met tal van lekkernijen in een prachtig kader. Ontdek hier de menu's. De verenigingen zorgen ervoor dat niemand dorst krijgt terwijl hij op het water dobbert.
Reserveer je vlot!
Vanaf 11 september kan je hier doorklikken naar onze webshop om te reserveren.
Vooraf reserveren is verplicht. De zoekterm in de webshop is: bubbeldiner.
Je kan met je bubbel van 4, 6 of 8 personen opteren voor:
een diner op zaterdagmiddag (12-15 uur) of op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- of zondagavond (18-21 uur). Muziek door Sibe Chau (gitaar, donderdag), Kurg Bertels (saxofoon, vrijdag), Sevak Avansyan (cello, zaterdag), Fien Van Damma (cello, zondag);
een lunch op vrijdagmiddag (12-15 uur), muziek door Ewout Lehoucq (zang, contrabas);
een brunch op zondagmiddag (11-15 uur), muziek door Hannelore Vanderelst (gitaar).
Je reservatie is pas definitief na betaling. Hou je bankkaart bij de hand. Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om deze activiteit te laten plaatsvinden, wordt gezocht naar een alternatieve datum.
Prijs
diner: 50 euro per persoon, excl. drank, incl. beleving op het water
lunch en brunch: 35 euro per persoon, excl. drank, incl. beleving op het water
Meer info? Coördinator Evenementen
Contact en openingsuren
Dienst Vrije TijdGemeenteplein 39 1560 Hoeilaart Wegbeschrijving Telefoon: 02 657 05 04 E-mailadres: vrijetijd@hoeilaart.be
onze menu van vrijdag avond en zaterdag middag:
Koude voorgerechten:
Chawanmushi met gerookte paling, algen, erwtjes en puree
-
Bouillabaissepuree met quinoa, linzen en salie
-
Vlaswijting, combava, lavas en rode biet Warme
hoofdgerechten:
Lam met herfstbarigoule, Guinee Peper en tijmkrieltjes
-
Jong everzwijn met vijgen en galanga
-
Geglaceerde fazant met chicorei en koolrabi
Dessert:
Blonde chocolade met basilicum en geroosterde amandelen
-
Panna cotta geparfumeerd met groene thee en cassis
Comments